Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ebben a New York-i étteremben te halászhatod ki a vacsorádat – A nagy Ho-ho-ho Horgász kedvenc helye lenne

A nagyvárosban élők ingerküszöbe magasabban van, azonban ez az étterem talán még a tősgyökeres New York-i lakosokat is meglepte.  

A Zauo egy olyan hely, ahol komolyan veszik a friss alapanyagok használatának az elvét. Erről te is meggyőződhetsz a saját szemeddel - és kezeddel. Az étteremben neked kell kifognod azt a halat, amit a tányérodon szeretnél látni.

Valami más

New Yorkban nehéz újat mutatni az embereknek: ha megéhezel, több mint 24 000 étterem közül választhatsz, így mindegyik hely igyekszik valami újat, valami mást kitalálni. A japán étteremlánc, a Zauo legújabb tagja Manhattanben nyitott meg, és várja azokat, akik már unják a gyorsétkezdéket és a hamburger-sült krumpli kombót.

Az étterembe való belépéskor egy gigantikus üvegtartály tárul a szemed elé, amiben a vacsorád úszkál. Egy rövid halászati gyorstalpaló után már neki is foghatsz a halászatnak: a pisztrángtól kezdve a lazacon, homáron át a sügérig rengeteg hal közül választhatsz.

New York mint halászfalu

Ha kihalásztad a vacsorádat, és döntöttél, miként készítsék el a szakácsok, már csak a gyomrodat kell felkészítened a vacsorára. Az étteremben úgy érezheted magad, mintha egy nyüzsgő halászfaluban lennél, és nem a világ egyik legforgalmasabb, neonfényektől ragyogó városában.

Az ételek frissességét és a szokatlan megvalósítást díjazók kedvence lehet a hely, ha túl tudnak azon lépni, hogy verítékezve fogják ki a vacsorájukat. Te kipróbálnád a Zauo-t?

Forrás: Independent

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon? 

Csinos kis készülék, ami mindennapos segítség lehet a laktózérzékenyeknek

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!