Skót tojás ahogy Smaragd konyha készíti recept

Skót tojás ahogy Smaragd konyha készíti
Skót tojás ahogy Smaragd konyha készíti
28 perc / előkészület: 10 perc főzés: 3 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Köretnek főtt burgonyát, szárított petrezselyemmel megszórva és olajos kápiát ajánlok.

hozzávalók / 3 adag

Sütőzsiradék

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: szlovák
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tojással töltött fasírt, skót tojás
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemelleket ledaráljuk, a szalonnát is hozzádaráljuk. Fűszerezzük. Jól összekeverjük. Állni hagyjuk, míg megfőzzük a tojásokat.
  2. 6 darab M-es méretű tojást hűtőből kivéve megmosunk, majd hideg vízben odatesszük főzni. Forrástól számítva 3 percig főzzük. Majd levesszük a tűzről, és a hideg vizes csap alá tesszük. Pár percig hagyjuk benne hűlni. Lepucoljuk, és lisztbe forgatjuk.
  3. A darált csirkemellel mindegyik lisztes főtt tojást bevonjuk, és kezdhetjük a panírozást. Lisztbe, tojásba, és zsemlemorzsába forgatjuk.
  4. Magas falú edénybe a zsírt és az olajat forrósítjuk, és minden oldalról kisütjük a gombócokat. Közép hőmérsékleten, hogy a hús megsüljön. Konyhai papírtörlőre rakva, leitatjuk róla az olajos zsírt, és tálalhatunk. Kész.
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 104
elküldve: 1
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Smaragd konyha

Mióta szakács: 2014.05.04.
149 recept
hirdetés

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1426