r
Nosalty Logó

Rakott karfiol maradékmentő

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Takibácsi
Rakott karfiol maradékmentő
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 546 kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1638 kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 124 kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    28.9 g

Zsír

  • Összesen
    23.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    173 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1818.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    307 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    343 mg
  • Nátrium
    1076 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    195.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    207 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    41 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    169 micro
  • Kolin:
    138 mg
  • Retinol - A vitamin:
    180 micro
  • α-karotin
    61 micro
  • β-karotin
    284 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1544 micro
  • Lut-zea
    238 micro
Összesen 546 kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    86.6 g

Zsír

  • Összesen
    71.8 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    518 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5455.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    104 mg
  • Kálcium
    921 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    154 mg
  • Foszfor
    1028 mg
  • Nátrium
    3227 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    154.6 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    585.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    620 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    124 mg
  • D vitamin:
    100 micro
  • K vitamin:
    49 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    506 micro
  • Kolin:
    414 mg
  • Retinol - A vitamin:
    540 micro
  • α-karotin
    182 micro
  • β-karotin
    852 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    4631 micro
  • Lut-zea
    713 micro
Összesen 1638 kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    5.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    413.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    78 mg
  • Nátrium
    245 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    65 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    351 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 124 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A maradék rakott karfiolt kicsit megmelegítve összekeverjük 2 felvert tojással (a tojásba 2 csipet só) és majdnem az egész reszelt sajttal. Ezt a masszát 6 felé osztva a tortilla lapok közepére kupacoljuk, a tetejére tegyünk egy szelet gépsonkát és csináljunk batyukat belőle, összehajtogatva a tortillákat.
  2. A batyukat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük egymás mellé. Tejföllel megkenjük a batyuk tetejét, a maradék reszelt sajttal megszórjuk, ráteszünk 1-1 szelet paradicsomot, megszórjuk oregánóval és bazsalikommal. Előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt 200°C-on légkeverésen megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 5
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 1119
  • Feltöltés dátuma: 2023. január 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rakott karfiol maradékmentő
Takibácsi 27 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek