r
Nosalty Logó

Padlizsános-paradicsomos laskaragu

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Gombagasztro
Padlizsános-paradicsomos laskaragu
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 378 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1509 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 89 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.3 g

Zsír

  • Összesen
    23.5 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1503.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    413 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    423 mg
  • Nátrium
    573 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    325.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    165 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    79 micro
  • Kolin:
    71 mg
  • Retinol - A vitamin:
    131 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    411 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    12402 micro
  • Lut-zea
    78 micro
Összesen 378 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    89.1 g

Zsír

  • Összesen
    93.8 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    237 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6013.4 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    67 mg
  • Kálcium
    1654 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    280 mg
  • Foszfor
    1692 mg
  • Nátrium
    2292 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    95.9 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

VÍZ

  • Összesen
    1301.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    659 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    50 mg
  • D vitamin:
    125 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    315 micro
  • Kolin:
    283 mg
  • Retinol - A vitamin:
    522 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    1644 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    49607 micro
  • Lut-zea
    310 micro
Összesen 1509 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    5.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    358.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    137 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    77.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    98 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2958 micro
  • Lut-zea
    18 micro
Összesen 89 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A laskagombát csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, megpároljuk, majd lepirítjuk.
  2. A paradicsomszószokat összekeverjük a zúzott fokhagymával, majd hozzáforgatjuk a laskagombát.
  3. Egy tepsi alját pici olajjal kikenjük, rátesszük az ujjnyi vastagra vágott padlizsánkarikákat, ráhalmozzuk a paradicsomos-gombás szószt, tetejét pedig kirakjuk mozzarellakorongokkal.
  4. Megszórjuk oregánóval, meglocsoljuk olívaolajjal és 30 percig 180-200 fokos sütőben összesütjük.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 14
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 228
  • Feltöltés dátuma: 2024. január 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Padlizsános-paradicsomos laskaragu
Gombagasztro 357 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek