Nyers céklasaláta recept

Nyers céklasaláta
Nyers céklasaláta
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hogy minél több nyers ételt fogyasszunk! Ne csak szép és jó legyen, hanem EGÉSZséges is!

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Saláta gyanánt is finom és jól mutat, de önállóan fogyasztva sem megvetendő. Daganattal rendelkezőknek bátran ajánlom!

receptjellemzők

konyha: magyar
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
alkalom: karácsonyi receptek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: vegán
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

céklasaláta, balzsamecetes céklasaláta
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Káposzta vagy tökreszelőn legyaluljuk a megmosott, meghámozott, nyers céklát.
  2. Hozzáadjuk a saláta összetevőit, elkeverjük.
  3. Azonnal fogyasztható. Frissen, kissé ropogósan a legkellemesebb.

statisztika

beküldve:
nézettség: 35 449
elküldve: 8
receptkönyben: 248
elkészítve: 7/18
Facebookon megjelent: -

szakács

Hozzászólások (1)

Legfrissebb cikkek

8 kedvenc savanyúságreceptünk
8 kedvenc savanyúságreceptünk
Itt a szezon az évi savanyúságadagok elkészítésére – ha már csak a recept hiányzik, segítünk megtalálni a legjobbat!
Tojásból habot - menj biztosra!
Tojásból habot - menj biztosra!
Habcsók, pavlova, szuflé vagy mousse: mind azon múlik, hogyan bánunk a tojásfehérjével. Miben, mivel és hogyan: tudj meg mindent a tojáshabról!
A 112 éves sonka még mindig ehető
A 112 éves sonka még mindig ehető
Legalábbis ezt állítják annak az amerikai múzeumnak a dolgozói, akik nemrégiben ülték meg a sonka 112. szülinapját.
217