Ecetes uborkasaláta recept

Ecetes uborkasaláta
Ecetes uborkasaláta
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mindig így és ilyen egyszerűen készítem az uborkasalátát. Anyukám is mindig így csinálta....

Egyszerre nem szoktam sokat elkészíteni, mert frissen jó.

hozzávalók / 3 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
konyhatitkok: nagyi receptjei
szezon: nyár
vegetáriánus: vegán
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 3 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Ecetes saláta, Egyszerű uborkasaláta, Paprikás hagymás uborka, ubi sali ecetesen
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkát legyaluljuk. Megsózzuk. A paprikát és hagymát is hozzászeleteljük.
  2. Elkészítjük az ecetes levet. Kb. 3-4 dl lé szükséges ennyi uborkához. Ízlés szerinti cukrot, sót és ecetet összekeverünk, felengedjük vízzel.
  3. A zöldségekre öntjük, fűszer pirospaprikával meghintjük.
  • költség: 250 Ft
  • elkészítettem: 60 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 22 851
elküldve: 0
receptkönyben: 62
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
332 recept

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

Legfrissebb cikkek

Köles - gluténmentes és finom!
Köles - gluténmentes és finom!
Végre egy tisztességes menza a városban, és az már csak bónusz, hogy minden egyes ételük 100%-ig gluténmentes!
A hét szakácsa: Azila
A hét szakácsa: Azila
Eheti kiemelt szakácsunk Aliz, aki gyermekkorában nagymamájától leshette el a sütés-főzés fortélyait. Sokáig élt külföldön, így más nemzetek étkeivel is megismerkedett.
Gyerekekkel Portugáliában
Gyerekekkel Portugáliában
A portugálok napi ötször étkeznek, sőt, vidéken van még egy úgynevezett ceia, vagyis éjféli vacsora is. Ezt az életérzést próbáltuk meg magunkévá tenni idei nyaralásunk alatt.
93