Ecetes uborkasaláta recept

Ecetes uborkasaláta
Ecetes uborkasaláta
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mindig így és ilyen egyszerűen készítem az uborkasalátát. Anyukám is mindig így csinálta....

Egyszerre nem szoktam sokat elkészíteni, mert frissen jó.

hozzávalók / 3 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
konyhatitkok: nagyi receptjei
szezon: nyár
vegetáriánus: vega
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 3 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Ecetes saláta, Egyszerű uborkasaláta, Paprikás hagymás uborka, ubi sali ecetesen

elkészítés

  1. Az uborkát legyaluljuk. Megsózzuk. A paprikát és hagymát is hozzászeleteljük.
  2. Elkészítjük az ecetes levet. Kb. 3-4 dl lé szükséges ennyi uborkához. Ízlés szerinti cukrot, sót és ecetet összekeverünk, felengedjük vízzel.
  3. A zöldségekre öntjük, fűszer pirospaprikával meghintjük.
  • költség: 250 Ft
  • elkészítettem: 60 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 14 621
elküldve: 0
receptkönyben: 49
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
318 recept

Legfrissebb cikkek

Kocsmák gigászi gasztrolimpiája
Kocsmák gigászi gasztrolimpiája
A főváros legizgalmasabb szabadtéri programja elé nézünk a budapesti italmérések gigászi főzőversenyén május elsején. A Kocsmajális hősies küzdelmet ígér bográcsok gyűrűjében.
Pikáns eperdesszert
Pikáns eperdesszert
Egy gyorsan elkészíthető desszert dupla öröm, hiszen nemcsak ízeivel varázsol mesés pillanatokat, de az elkészítése sem rabolja el perceinket. Ünnep a hétköznapokban is.