Ecetes uborkasaláta recept

Kalória?
Ecetes uborkasaláta
Ecetes uborkasaláta
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mindig így és ilyen egyszerűen készítem az uborkasalátát. Anyukám is mindig így csinálta....

Egyszerre nem szoktam sokat elkészíteni, mert frissen jó.

hozzávalók / 3 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
konyhatitkok: nagyi receptjei
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 3 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Ecetes saláta, Egyszerű uborkasaláta, Paprikás hagymás uborka, ubi sali ecetesen
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkát legyaluljuk. Megsózzuk. A paprikát és hagymát is hozzászeleteljük.
  2. Elkészítjük az ecetes levet. Kb. 3-4 dl lé szükséges ennyi uborkához. Ízlés szerinti cukrot, sót és ecetet összekeverünk, felengedjük vízzel.
  3. A zöldségekre öntjük, fűszer pirospaprikával meghintjük.
  • költség: 250 Ft
  • elkészítettem: 60 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 39 761
elküldve: 0
receptkönyben: 85
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
408 recept

Hozzászólások (2)

Randika
Randika / Randika szo, 2015-08-15 18:13

én eddig mellőztem az uborkasaláta készítését,mert sose sikerült az íze. Nem tudtam az arányokat.Rég kerestem olyan receptet ami pontosan leírja miből mennyit kell beletenni.Most ezt elkészítettem a vasárnapi ebédhez,már a hűtőben érlelődik,első kóstolásra nagyon jó lesz!!!! énmég raktam bele koktélparadicsomot is

90