Ecetes uborkasaláta recept

1 adag
90
kcal
Ecetes uborkasaláta
Ecetes uborkasaláta
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mindig így és ilyen egyszerűen készítem az uborkasalátát. Anyukám is mindig így csinálta....

Egyszerre nem szoktam sokat elkészíteni, mert frissen jó.

hozzávalók / 3 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
konyhatitkok: nagyi receptjei
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
adag: 3 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Ecetes saláta, Egyszerű uborkasaláta, Paprikás hagymás uborka, ubi sali ecetesen
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkát legyaluljuk. Megsózzuk. A paprikát és hagymát is hozzászeleteljük.
  2. Elkészítjük az ecetes levet. Kb. 3-4 dl lé szükséges ennyi uborkához. Ízlés szerinti cukrot, sót és ecetet összekeverünk, felengedjük vízzel.
  3. A zöldségekre öntjük, fűszer pirospaprikával meghintjük.
  • költség: 250 Ft
  • elkészítettem: 60 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 28 438
elküldve: 0
receptkönyben: 68
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
351 recept

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

Legfrissebb cikkek

5 hiba, amit ne kövessünk el a konyhában!
5 hiba, amit ne kövessünk el a konyhában!
Mindenki tudja, hogy mielőtt nekiállunk főzni, az első, hogy kezet mosunk. Ám rengeteg olyan hiba van, amit anélkül követünk el, hogy tudnánk róluk. Soroljuk a baklövéseket!
Top 9 csirkemájas étel 300 kcal alatt
Top 9 csirkemájas étel 300 kcal alatt
Puha, szaftos csirkemáj sűrű mártásban, sok zöldséggel vagy kívül jól átpirítva - sokféleképpen szeretjük. Most mutatunk kilenc változatot - 300 kalória alatt!
Csupa csoki forrócsoki
Csupa csoki forrócsoki
Forrócsoki csokikrémből – egy bögre gőzölgő melegség. Nem ismerek olyat, aki ne szeretné. Íme néhány tipp és tudnivaló az elkészítéséhez.
Legjobb nokedlikészítési praktikáink
Legjobb nokedlikészítési praktikáink
Ne legyen túl puha, ázott vagy ragacsos, de túl kemény és rágós sem. Ezeknek az elvárásoknak mind meg kell feleljen a tökéletesen elkészített galuska, más néven: nokedli.
90