ízHUSZÁR cikkei
Címlapról ajánljuk
Ezért nem mindegy, hogyan kerül a cukor a lekvárba
Annak ellenére, hogy a legtöbb lekvár receptje pokolian egyszerű (hiszen csak gyümölcsből, cukorból és esetleg dzsemfixből áll), nem érdemes félvállról venni a befőzés folyamatát. Minden mozzanatnak megvan a maga fontossága: így a cukor hozzáadásának is.
Lakos BenedekSzükséges-e különböző módon feldolgozott paradicsomokat venni?
A friss terményen kívül megannyi feldolgozott formában is hazavihetjük a paradicsomot: konzervben, sűrítve, passzírozva, darabolva, ízesítve. Kérdés, persze, hogy kell-e nekünk mindez?
Lakos BenedekÍgy ízesítds a tükörtojásod sütőzsiradékát, megéri!
Te is biztosan hallottál már az umamiról, a különleges és megfoghatatlan ötödik ízről. Napi Tippünkben eláruljuk, miként turbózhatod fel a megszokott tükörtojás ízét umamival!
Szász NóriTovábbi cikkek
Súlyosan károsíthatja egészségünket a főzés
Egy friss kutatásból kiderült, hogy cseppet sem veszélytelen az otthonfőzés.
Mit főzzek ma? Betyár zöldbableves, pásztortarhonya és felhőszelet csábít
A mai menüben két tartalmas, magyaros fogást falatozunk, mely után egy könnyed édességet fogyasztunk.
5 halas fogás, ami forrólevegős sütőben is elkészíthető
A forrólevegős sütőben elkészíthető halas fogásokat nemcsak azért szeretjük, mert gyorsan elkészülnek, hanem azért is, mert egyszerűen ellenállhatatlanul finom lesz az ízük. Nem hiszed? Akkor készítsd el otthon ezeket a finomságokat!