hozzászólások

leírás

 
A kereskedelmi forgalomban kapható almalé lehet akár 100%-os gyümölcslé, de lehet 12-25%-os, tehát gyümölcsöt alig tartalmazó gyümölcsital is. Az almalé jellemzően csak szűrt (tehát nem rostos) változatban készül. Nagyüzemi gyártásban az almát megmossák, majd összepréselik így kinyerve a gyümölcs levét, majd hőkezeléssel tartósítják. Az almalé antoxidánsban gazdag, valamint tartalmaz ásványi anyagokat és vitaminokat (A1, B1, B2, E, C). A cukorra érzékenyek óvatos mennyiségben fogyasszák, mert magas az almalé cukortartalma. Az almalé házilag is elkészíthető.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás után hűtőben.

Almalé alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!