Mit főzzek ma? 2017. 04. 24. hétfő

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma céklalevest hoztunk sült csirkemellel és zabpelyhes keksszel.

LEVES

Egyszerű és finom céklakrémleves

Recept itt!

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Sült csirkemellcsíkok salátaágyon

Recept itt!

Még több sült csirke itt!

DESSZERT

Zabpelyhes-almás keksz

Recept itt!

Még több zabpelyhes keksz itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek