Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gordon Ramsay nem kímélte a szalonnás csokis pizza készítőit

Még a brit mesterszakács is nehezen hitte el, hogy egy olasz bisztró csokis-baconos pizzát szolgál fel. Pedig megteszik. Ráadásul desszertként.

Gordon Ramsay ellátogatott egy olasz bisztróba, hogy megkóstolja, mit kínálnak. A The Merk Bistro Italiano egyik menedzsere (merthogy rögtön kettő van is van) tízből hat pontra értékeli neki az ételeiket, ami jól mutatja, hogy mi a véleménye a hely szakácsáról, és hogy Gordon mire számíthat.

A sztárséf szokás szerint nincs elragadtatva az ételektől, a csirke mindkét ételnél száraz. Végül jön a desszert, a csokis-baconös pizza, kis eperrel:

A mesterszakács nem kíméli a menedzsert, és mint mondja, soha életében nem látott ennyire nem étvágygerjesztő dolgot. A kóstolás után pedig szépen ki is köpi az ételt. 

A Chocolate Pig Pizzáról nem mindenki van olyan véleménnyel mint a sztárséf. Van, akinek igenis ízlett a csokis szalonnás pizza, bármilyen bizarr is az íze. Ők valószínűleg nem fognak örülni annak, ha Gordon száműzi ezt az ételt a bisztró étlapjáról.

...ezeket láttad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!