9 pataki tálas recept, ideje előszedni a szekrényből

Biztosan minden háztartásban árválkodik egy cseréptál a szekrény mélyén. Bányászd elő, és süsd meg valamelyik finomság egyikét, csak el ne felejtsd sütés előtt beáztatni!

Még több magyaros receptet itt találtok!

  1. 1.

    Csülök kölessel cseréptálban

  2. 2.

    Krumplis fehér kenyér cseréptálban sütve

  3. 3.

    Rakott zöldbab fűszeres darált hússal

  4. 4.

    Báránycomb parajos túróval töltve

  5. 5.

    Sörös mustáros csülök pataki tálban

  6. 6.

    Magyaros római tál

  7. 7.

    Cseréplábasban készült vörösboros pörkölt

  8. 8.

    Lusta asszony rakottasa

  9. 9.

    Lecsó római tálban

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek