19 príma betevő zsenge zöldborsóból

A friss zöldborsót imádjuk enni, fejteni kevésbé, de olyan rövid ideig kapni, hogy mégiscsak rávesszük magunkat a robotra. Akkor pedig már hozzuk ki belőle a legjobbat!

  1. 1.

    Koronázási csirketál

  2. 2.

    Szezámos ázsiai marhacsíkok soba tésztával

  3. 3.

    Fűszeres comb kapros sajtmártással és zöldségekkel

  4. 4.

    Pásztorpite Évi néni konyhájából

  5. 5.

    Mentás zöldborsókrémleves ízHUSZÁR-tól

  6. 6.

    Zöldborsófőzelék 2.

  7. 7.

    Tojásos sült rizs

  8. 8.

    Nyírségi gombócleves Kittitől

  9. 9.

    Borsós-szalonnás tészta

  10. 10.

    Francia bárányragu párolt zöldségekkel

  11. 11.

    Igazán finom főzelék

  12. 12.

    Citromos zöldborsókrém

  13. 13.

    Rizibizi

  14. 14.

    Bazsalikomos zöldborsópüré

  15. 15.

    Borsóleves csirkeszárnnyal

  16. 16.

    Sertésmájas-zöldséges frittata

  17. 17.

    Zöldborsós-pesztós rizs

  18. 18.

    Zöldborsó pesztós bavette

  19. 19.

    Svájci lakodalmas szelet

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk