172 találat
172 találat
-
280 kcal
-
-
649 kcal
Huszárcsók
-
319 kcal
Kapros sertéshúsleves
-
644 kcal
Juhtúrós-spenótos penne csirkével
-
701 kcal
Fűszeres bundás kenyér spenóttal
-
645 kcal
Tavaszi rakottas
-
-
135 kcal
Füstöltpaprikás padlizsánkrém
-
464 kcal
Lengyel almás palacsinta
-
1206 kcal
Borsós brassói aprópecsenye
-
501 kcal
Édes borsóleves galuskával
-
109 kcal
Almás-túrós pohárkrém diétásan
-
549 kcal
Zöldborsós sertésragu Anditól
-
-
830 kcal
Bableves magyarosan
-
488 kcal
Gombás-sajtos rakott tészta
-
-
151 kcal
Áfonyás joghurtital
-
895 kcal
Gesztenyés kekszes sütés nélkül
-
631 kcal
Tiramisu beszter konyhájából
-
805 kcal
Egyszerű tejszínes rakott penne
-
596 kcal
Spaghetti gamberoni
-
503 kcal
Töltött karalábé Glaser konyhájából
-
786 kcal
Puha hókifli Senga konyhájából
További cikkek
Ezt a magyar vörösbort választották a világ legjobbjának
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
3 recept segítségével megmutatjuk, hogy a jénai nem csak egy...
Biztos sokunk konyhájában lakik egy masszív, mégis törékenynek tűnő, sokszínűen bevethető, mégis unalmasnak ható, kiváló kulináris adottságokkal rendelkező, mégis gyakran lenézett üvegedény, amit jénainak hívnak. De mégis mik ezek a kettős érzések a tállal kapcsolatban, és hogyan lehetne őket eloszlatni? Talán a legjobb út a megismerés felé néhány egyszerű, de nagyszerű recepten keresztül vezet? Egy próbát mindenképpen megér!
4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád
A levendula az egyik legnépszerűbb évelő növény itthon, amely feltűnő megjelenésének és jól ismert illatának köszönhetően megragadja a szemünket és az orrunkat is. Akad azonban néhány konyhai maradék, amivel még pompásabbá és erősebbé teheted ezt a kedvelt virágot.