Nyerj páros belépőt A burok vetítésére!

Ha az Alkonyat-sorozatot szeretted, a szerző új filmje, A burok is tetszeni fog! Ha ott lennél a premier előtti vetítésen, nem kell mást tenned, mint helyes választ küldeni a kérdésünkre!

Játssz és nyerj!

Ha szeretnéd megnyerni a 10 darab páros belépőt a premier előtti vetítésre A burok forgalmazójától, a Pro Video Filmtől, nem kell mást tenned, mint válaszolni egy kérdésre, a helyes megfejtést pedig elküldeni a jatek@nosalty.hu e-mail-címre 2013. március 19-étől március 24-én éjfélig. Sorsolás: 2013. március 25-én! Az e-mail elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék kérdése

Melyik Oscar-díjas színész fia alakítja a filmben Jaredet?

  • A: Michael Douglas
  • B: Jeremy Irons
  • C: Tom Hanks

Izgalmas sci-fi az Alkonyat írónőjétől

Stephenie Meyer nevéről elsőre mindenkinek az Alkonyat-könyvsorozat jut az eszébe, pedig az amerikai származású írónő A burok című regényének is milliós a rajongótábora és méltó folytatása Meyer fantasztikus sikerű Alkonyat-könyveinek. 2008-as megjelenése óta a világon több millió tini és fiatal felnőtt csatlakozott a Vándorok és a Lelkek rajongótáborához. A burok 26 hétig állt a New York Times sikerlistájának élén, ami elgondolkodtató, érzelmes történetével már az egész világot meghódította. A sikeres könyv alapján a Summit stúdió kezdett filmet forgatni, melynek premierje március 28-án lesz. A film forgatókönyvét Andrew Niccol (Gattaca, Lopott idő) írta, aki a filmet rendezőként is jegyzi.

A burok egy romantikus science-fiction regény, a szerelem és az áldozathozatal története a közeli jövőben, amikor az egész emberiség sorsa veszélybe kerül. A Földet békés idegenek, a Lelkek foglalják el. A Lelkek átveszik az irányítást a legtöbb ember elméje fölött, testüket azonban érintetlenül hagyják, és beleköltözve, buroknak használják.

Az Oscar-díjra jelölt, fiatal Saoirse Ronan alakítja az utolsó emberi ellenállók egyikét, aki kétségbeesett küzdelembe kezd, hogy megmentse magát és szeretteit. Szerelmét a feltörekvő tehetség Max Irons (A lány és a farkas) kelti életre, nagybátyját William Hurt alakítja, míg az idegenek egyik vezérének szerepében a gyönyörű Diane Krugert láthatjuk.

Hogy vajon eléri-e a célját az idegen Hajtó, megtalálja-e az utolsó embereket is a Földön, és milyen is az, mikor egy kettős személyiségű fiatal lány két különböző férfiba szeret bele, az március 28-tól kiderül a hazai mozikban. (x)

A filmről több információt itt találsz >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!