Nyerj páros belépőt A burok vetítésére!

Ha az Alkonyat-sorozatot szeretted, a szerző új filmje, A burok is tetszeni fog! Ha ott lennél a premier előtti vetítésen, nem kell mást tenned, mint helyes választ küldeni a kérdésünkre!

Játssz és nyerj!

Ha szeretnéd megnyerni a 10 darab páros belépőt a premier előtti vetítésre A burok forgalmazójától, a Pro Video Filmtől, nem kell mást tenned, mint válaszolni egy kérdésre, a helyes megfejtést pedig elküldeni a jatek@nosalty.hu e-mail-címre 2013. március 19-étől március 24-én éjfélig. Sorsolás: 2013. március 25-én! Az e-mail elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék kérdése

Melyik Oscar-díjas színész fia alakítja a filmben Jaredet?

  • A: Michael Douglas
  • B: Jeremy Irons
  • C: Tom Hanks

Izgalmas sci-fi az Alkonyat írónőjétől

Stephenie Meyer nevéről elsőre mindenkinek az Alkonyat-könyvsorozat jut az eszébe, pedig az amerikai származású írónő A burok című regényének is milliós a rajongótábora és méltó folytatása Meyer fantasztikus sikerű Alkonyat-könyveinek. 2008-as megjelenése óta a világon több millió tini és fiatal felnőtt csatlakozott a Vándorok és a Lelkek rajongótáborához. A burok 26 hétig állt a New York Times sikerlistájának élén, ami elgondolkodtató, érzelmes történetével már az egész világot meghódította. A sikeres könyv alapján a Summit stúdió kezdett filmet forgatni, melynek premierje március 28-án lesz. A film forgatókönyvét Andrew Niccol (Gattaca, Lopott idő) írta, aki a filmet rendezőként is jegyzi.

A burok egy romantikus science-fiction regény, a szerelem és az áldozathozatal története a közeli jövőben, amikor az egész emberiség sorsa veszélybe kerül. A Földet békés idegenek, a Lelkek foglalják el. A Lelkek átveszik az irányítást a legtöbb ember elméje fölött, testüket azonban érintetlenül hagyják, és beleköltözve, buroknak használják.

Az Oscar-díjra jelölt, fiatal Saoirse Ronan alakítja az utolsó emberi ellenállók egyikét, aki kétségbeesett küzdelembe kezd, hogy megmentse magát és szeretteit. Szerelmét a feltörekvő tehetség Max Irons (A lány és a farkas) kelti életre, nagybátyját William Hurt alakítja, míg az idegenek egyik vezérének szerepében a gyönyörű Diane Krugert láthatjuk.

Hogy vajon eléri-e a célját az idegen Hajtó, megtalálja-e az utolsó embereket is a Földön, és milyen is az, mikor egy kettős személyiségű fiatal lány két különböző férfiba szeret bele, az március 28-tól kiderül a hazai mozikban. (x)

A filmről több információt itt találsz >>

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek