Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borzalmas dolog keseríti meg Meghan és Harry afrikai útját – a pár perelni készül

A királyi pár éppen egy körutazáson vesz részt, mégsem élvezhetik felhőtlenül a nyaralást egy váratlan per miatt. 

Meghan és Harry herceg éppen afrikai körutazáson vesznek részt, ahol bejárják az egész földrészt és különböző rendezvényeken kell megjelenniük. Mivel a hercegné kisfia még csak fél éves, ezért Meghan nem tud részt venni az összes eseményen, mégis mindent megtesz, hogy valahogyan jelen legyen.

Harry nemrég például egy Malawiai kollégiumban járt, ahová a hercegné nem kísérte el, de meglepetésként Skype-on bejelentkezett. Csak pár szót mondott, mesélt egy kicsit kisfiáról, majd megköszönte az önkéntesek munkáját. A diákok annyira megörültek a bejelentkezésnek, hogy énekeltek a hercegnének, aki nagyon élvezhette az előadást.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

Hiába azonban a szuper élmények, ugyanis a párnak közben igencsak meggyűlik a baja a brit sajtóval. Harry szerint folyamatosan rossz színben tüntetik fel a feleségét, ezt pedig most megelégelte és nyílt levelet írt.  „Eljön az a pont, amikor fel kell szólalni ezen viselkedés ellen, mert embereket és életeket zilál szét. Hogy egyszerűbb legyek: a zaklatás megfélemlíti, elnyomja az embereket. Ez szerintünk elfogadhatatlan, és nem élhetünk olyan világban, ahol ezt felelősség nélkül meg lehet tenni.”

Harry attól is tart, hogy esetleg a történelem megismétli önmagát és Meghan ugyanolyan tragikusan végzi majd mint édesanyja, Diana. „Nem biztos, hogy helyes ez a döntésünk, de így a legjobb, mert a legnagyobb félelmem, hogy a történelem ismétli önmagát. Láttam, mi történik, ha egy hozzám közel álló személyt kipécéz a média, és nem kezeli emberként. Anyámat már elvesztettem, a feleségemmel nem fogok így járni. Köszönjük az emberek támogatását. Lehet, nem úgy tűnik, de igenis fontos számunkra.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

Az érintett lap, a The Mail on Sunday már reagált is a levélre. Közleményükben azt írják, hogy a lap kitart a cikkük mellett, beleállnak a perbe, sőt a végsőkig védik majd az igazukat.

Ezeket olvastad már? 

Címlapkép: Instagram 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!