Húsrudak babsalátával recept

Húsrudak babsalátával
Húsrudak babsalátával
60 perc / előkészület: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Különleges passzosítás, de finom.

hozzávalók / 4 adag

A húsrudakhoz

A babsalátához

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fasírt rudacskák hagymás babsalátával, fűszeres húsrudak lilahagymás babsalátával
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darált húst a zúzott fokhagymával, olajjal, liszttel és a fűszerekkel összedolgozzuk.
  2. Vizes kézzel kis rudakat formálunk és forró olajban kisütjük.
  3. A salátához a babot leszűrjük, vízzel leöblítjük, lecsepegtetjük. A megpucolt és cikkekre szeletelt lilahagymával összekeverjük.
  4. Az olajat mézzel és a mustárral simára keverjük, és a babra öntjük.
  • költség: 1100 Ft
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 626
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1009 recept

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1153