r
Nosalty Logó

Hagymás bagett 2.

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Livike29
Hagymás bagett 2.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 656 kcal
  • 6% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 3941 kcal
  • 6% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 239 kcal
  • 6% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.1 g

Zsír

  • Összesen
    12.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1025.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    183 mg
  • Nátrium
    719 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    117 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    125.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    81 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 656 kcal
  • 6% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    96.4 g

Zsír

  • Összesen
    76.5 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    46 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6153.5 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    308 mg
  • Kálcium
    179 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    224 mg
  • Foszfor
    1097 mg
  • Nátrium
    4317 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    701.9 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    750.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    485 micro
  • Kolin:
    108 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    165 micro
Összesen 3941 kcal
  • 6% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    4.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    372.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    66 mg
  • Nátrium
    262 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.5 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 239 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lisztet átszitáljuk, langyos helyen hagyjuk.
  2. A vizet kissé meglangyosítjuk, kevés cukrot hozzáadunk, belemorzsoljuk az élesztőt.
  3. Hozzáöntjük a liszthez, és az olívaolajjal együtt gépben vagy kézzel összedagasztjuk.
  4. A tetejét liszttel megszórjuk, letakarjuk, és langyos helyen 1 órát kelesztjük.
  5. Amíg a tészta kel,hagymát finomra vágjuk, és az olajon világosbarnára pirítjuk.
  6. A megkelt tésztát lisztezett gyúródeszkára borítjuk, beledolgozzuk a lepirított hagymát, és kevés durvára őrölt borsot.
  7. Négy egyforma darabba vágjuk, mindegyikből hosszú rudat formázunk, és a tetejüket ferdén bevagdossuk. Tepsire tesszük, 10 percet kelesztjük, majd vizes ecsettel megkenjük.
  8. Előmelegített sütőben ropogósra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 167
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 11284
  • Feltöltés dátuma: 2011. március 24.

Receptkategóriák

Hagymás bagett 2.
Livike29 20 recept

Ezt a receptet is a barátnőmtől kaptam, nagyon finom lett, kenyér helyett kiváló.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek