r
Nosalty Logó

Csirkecombok gombás zöldségekkel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Gombagasztro
Csirkecombok gombás zöldségekkel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 690 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2066 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 91 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    44.5 g

Zsír

  • Összesen
    44.5 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    208 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1186.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    131 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    108 mg
  • Foszfor
    587 mg
  • Nátrium
    292 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.7 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    556.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1339 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    92 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    111 micro
  • Kolin:
    162 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    5259 micro
  • β-karotin
    12846 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    1549 micro
Összesen 690 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    133.4 g

Zsír

  • Összesen
    133.6 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    62 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    625 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3558.3 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    171 mg
  • Kálcium
    394 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    325 mg
  • Foszfor
    1762 mg
  • Nátrium
    877 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    95.2 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    1670.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4016 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    94 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    276 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    55 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    332 micro
  • Kolin:
    485 mg
  • Retinol - A vitamin:
    147 micro
  • α-karotin
    15776 micro
  • β-karotin
    38537 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    4646 micro
Összesen 2066 kcal
  • 6% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    155.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    77 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    175 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    689 micro
  • β-karotin
    1684 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    203 micro
Összesen 91 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat kevés zsiradékon egy fedeles tepsibe helyezzük. Sózzuk, megszórjuk tárkonnyal és fedő alatt 180 fokos sütőbe tesszük fél órára.
  2. A zöldbabot megpucoljuk és egészben hagyjuk. A sárgarépákat vastagabb karikákra vágjuk, a gombákat mérettől függően felezzük vagy negyedeljük. Egy tálban összevegyítjük őket, hozzákeverjük az apróra vágott fokhagymát, sózzuk, majd a csirkecombok mellé tesszük.
  3. Még fél órát együtt sütjük fedő alatt, majd 10 percig fedő nélkül pirítjuk. Ügyeljünk arra, hogy a zöldségek ne puhuljanak túl, hanem maradjanak roppanósak. Ezért sütjük fél órás eltolással.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Receptkönyvben: 45
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1147
  • Feltöltés dátuma: 2022. február 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csirkecombok gombás zöldségekkel
Gombagasztro 357 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Avokádós receptek

Az avokádó igazi szuperélelmiszer, és bár tudjuk, hogy nem a legfenntarthatóbb alapanyag, ha hozzájutunk, fenséges fogások készíthetők belőle, mutatjuk!

Nosalty

További cikkek