Top 9 húsragu sok szafttal, amit imádsz majd tunkolni

Sokan élnek-halnak a ragukért, azaz a szaftos, sosem száraz, tunkolnivaló húsos ételekért, Ha Te is közéjük tartozol, jó helyen vagy!

  1. 1.

    Gombás-zöldséges sertésragu

  2. 2.

    Gumbo

  3. 3.

    Csirkés borsós ragu Iluskától

  4. 4.

    Csirkecsíkok zöldbors mártásban

  5. 5.

    Olaszos pulyka zsályás burgonyapürével

  6. 6.

    Paradicsomos babos csirke

  7. 7.

    Barbár csirke

  8. 8.

    Csirkezúzaragu

  9. 9.

    Krémsajtos csirkemell spenóttal és póréhagymával

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek