7 kihagyhatatlan fasírtrecept

Imádjuk a klasszikus fasírtot, ám rengeteg változatban el lehet készíteni. Mindig van új a nap alatt, szolgáljon bizonyítékul eme 7 isteni recept. Próbáld ki őket még ma!

Süthetjük egyben vagy kis adagokra porciózva. Készülhet marha-, sertés-, csirke- vagy akár pulykahúsból is. Gazdagíthatjuk sárgarépával, hagymával, esetleg meg is tölthetjük. Fűszerezhetjük keletiesen, pirospaprikásan, de dióval is izgalmasabbá tehetjük. Készülhet bő olajban, de ha kevesebb macerára vágyunk, akkor betolhatjuk a sütőbe is. Soroljuk még? Számtalan variációban, ízben, formában készíthetjük el az örök klasszikus fasírtot, most hét recepttel segítünk választani:

  1. 1.

    Fóliában sült töltött fasírttekercs

  2. 2.

    Sütőben sült tárkonyos fasírtgolyók

  3. 3.

    Pulykafasírt kukoricás rizzsel

  4. 4.

    Párizsi-fasírt káposztasalátával

  5. 5.

    Diós fasírt színes paprikakörettel

  6. 6.

    Sajtos paprikával töltött fasírt

  7. 7.

    Curry-s fasírtgolyók

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek