Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zenelejátszó, ami Oreo-keksszel működik - ráhelyezed, és már szól is!

Ez az Oreos zenelejátszó minden Ecseri piacos őrült ketyerét túlszárnyal. Zenélj egy keksszel!

Az Oreo-keksszel sokáig csak az amerikai filmeken találkozhattunk, és annyit tudtunk róla, hogy mindenki eszméletlen nagy lelkesedéssel szedi szét és eszi ki a krémet a közepéből. Az igazán nagy Oreo-fanoknak mostantól egy egészen új dimenzió, mondhatni frekvencia nyílik.

Kekszes zenelejátszó

Az Oreo Music Box nem kevesebbet ígér, mint azt, hogy ha egy Oreot helyezel a szerkezetre, zenélni kezd. Bár, azt nem tudni pontosan, mi alapján válogatták össze a dallamokat, de az biztos, hogy a kreativitás egy új szintjét ismerhetjük fel a zenegépben. Sőt, még egy csavart is rejt a masina: ha a kekszbe beleharapunk, és úgy tesszük vissza a kis korongra, a megdézsmált keksz hatására más zenét kezd el játszani a szerkezet.

De nemcsak előre betárazott zenét szolgáltat a mini zenelejátszó, hanem saját ünnepi üdvözletet, dalt is felvehetsz. Ha ajándéknak szánod, itt az alkalom, hogy megcsillantsd az énektudásodat: skálázz be a felvétel előtt, rögzítsd, amit jónak látsz, és sokkold, akit csak szeretnél! Ha eljött az ajándékozás pillanata, csak nyomj a sütilejátszó közepébe egy Oreot, és várd a hatást.

Kínában - a legtöbb ketyeréhez hasonlóan - a zenelejátszó egy másik változata már előbb forgalomba került. A reklám 0:46-nál éri el csúcspontját, ahol a fiatalembert teljesen a hatalmába keríti egy francia sanzonra hajazó dallam:

Íme, az a változat, amit az Amazon.com-ról rendelhetsz majdnem 20 dollárért, azaz körülbelül 5600 forintért.

Ezt olvastad már az ÍzHUSZÁR magazinon?

A világ talán legszebb tortáit gyártja ez a moszkvai cukrászda - képek és videók!

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!