Így néznek ki a Bocuse d'Or nyertes magyar tányérjai

Végre a nyertes tányérokat is láthatjuk, következnek a Bocuse d'Or versenyművei! 

A világ legnevesebb főzőversenyére idén is több tehetséget küld hazánk: a Bocuse d’Or múlt szerdai előselejtezőjén hat ígéretes szakácsot díjaztak, most pedig versenyműveiket is megmutatjuk nektek.

Veres István nyertes tányérja

A kétévente, Lyonban megrendezett rangos szakácsverseny minden alkalommal lázban tartja a gasztronómia rajongóit, 2016-ban óriási meglepetésre Széll Tamás nyerte meg az európai döntőt.Most a hazai előselejtező nyertesei 2020-ban Lyonban nemzetközileg is újra megmutathatják, mit tudnak, de addig is következzenek a hazai forduló nyertes ételei - köszönhetően a dining guide cikkének.

Most megmutatunk néhány elkészült versenyművet a kötelező hal- és hústémák közül!

A továbbjutók:

Veres István (Babel Budapest)

Palágyi Eszter (Luxury Collection Hotel – Matild-palota, Budapest)

Haraszti Zsolt (Société Budapest)

Kelemen Roland (Hunguest Hotel Aqua-Sol, Hajdúszoboszló)

Csik Gábor (Caviar & Bull Budapest, Budapest)

Huszár Tibor (Fenyves Szálloda és Konferencia-központ, Baktalórántháza)

Veres István

Palágyi Eszter

Haraszti Zsolt

Kelemen Roland

Csík Gábor

Huszár Tibor

Ezt olvastad már?

Kiderült, kik a Bocuse d'Or hazai továbbjutói

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!