Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Drake tematikájú csirkéző nyílt a skót piacon

Egy helyi vállalkozó úgy érezte, itt az ideje a hiphop-sztár iránti rajongását a gasztronómiában is kimutatni, ezért egy csirkeszárnyakat sütő bár nyitásába kezdett.

Drake rajongói körében ugyanis köztudott, hogy a népszerű rapper első számú ételét a csirkeszárnyak teszik ki - legyen szó sült, rántott vagy fűszeres verzióról jó sok fokhagymás kenyérrel-, amikért gondolkodás nélkül fizet kisebb vagyonokat kedvenc helyén, a Nando's-nál.

A skót üzletember, Barrington Reeves pedig megtalálta ebben a piaci rést, és a múlt hónapban éttermet nyitott a glasgow-i The DockYard Social street food piacon (ez a város első és legnépszerűbb éttermekkel üzemelő piaca), ahol az étlapon az amerikai hiphop-eladó kedvenc csirkeszárnyai kapnak helyet.

Az A Wing and A Prayer néven nyílt helyen olyan fogások közül lehet válogatni, mint a Drake egyik dalából inspirálódott "Controlla" karibi csirke és a Teriyaki szárnyak ropogós mogyoróhagymával. Azok számára is van harapnivaló az étteremben, akik vegán ételeket keresnek, ugyanis szejtánból készült verziók is rendelhetőek az étlapról.

Reeves szerint egyébként a hiphop zenében és a gasztronómiában nagyon is van közös nevező, számára az étterem megvalósulása olyan, mint egy nagy menyegző, ahol két szenvedély adja áldását a közös életre.

A kérdés már csak az, hogy Drake tud-e róla... 

És ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

Ilyen a tökéletesre turbózott RÁNTOTT HÚS!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!