r
Nosalty Logó

Barackos kevert süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Tünde
Barackos kevert süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 478 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 3826 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 256 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    20.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    196.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    25 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    68.5 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    83.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    252 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    186 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    755 micro
  • β-crypt
    62 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    121 micro
Összesen 478 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    53.7 g

Zsír

  • Összesen
    164.1 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    70 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    41 g
  • Koleszterin
    449 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1569.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    139 mg
  • Kálcium
    323 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    145 mg
  • Foszfor
    746 mg
  • Nátrium
    201 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    548.1 g
  • Cukor
    306 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    666.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2016 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    60 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    158 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    180 micro
  • Kolin:
    377 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1488 micro
  • α-karotin
    88 micro
  • β-karotin
    6040 micro
  • β-crypt
    496 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    964 micro
Összesen 3826 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    11 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    105.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    50 mg
  • Nátrium
    13 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.8 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    135 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    100 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    405 micro
  • β-crypt
    33 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 256 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A cukrot simára keverjük a margarinnal, belekeverjük egyenként a tojásokat, a tejfölt, a citrom levét és héját és a szódabikarbónát.
  2. Simára keverjük a liszttel is, és sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. A fagyasztott vagy nyers barackokat félbevágjuk, és a tetején egyenletesen elterítjük.
  3. Előmelegített sütőben készre sütjük.
  4. Porcukorral esetleg olvasztottt csokival is díszíthetjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 36x23
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 128
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 36808
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tele a fagyasztó gyümölccsel, így kellett egy recept a felhasználásra.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk