A virslit megfőzzük. Amíg főnek, addig a kifliket középen kettévágjuk és szétnyitjuk, de vigyázunk, hogy nehogy kettétörjenek. Mikor kész, húzzuk le a virslik héját, és tegyük a kiflibe.
A következőkben elkészítjük a pirított hagymát. A hagymát felkockázzuk, és lisztbe forgatjuk. Tipp: egy zacskót töltsünk meg liszttel, és abba öntsük a felkockázott hagymát, majd rázzuk össze. Egy magasabb falú serpenyőbe öntsünk 2-3 centinyi olajat. Mikor felforrósodott szórjuk bele a lisztezett hagymakockákat. Figyeljünk arra, hogy a hagyma ússzon az olajban, ne a serpenyő alján legyen. Egyszerre ne rakjunk bele túl sokat. Szalvétát terítsünk egy tányérra, és arra szedjük ki, hogy kicsöpögjön belőle az olaj.
A csemegeuborkát gyaluljuk le.
Készítsük el a hotdogokat: a virslit tegyük a kiflikbe, és szórjuk meg a hagymával.
Mielőtt tálaljuk, be lehet tenni egy kicsit a mikroba vagy a sütőbe, hogy meleg legyen. Ízlés szerint lehet rá tenni csemegeuborkát. Ketchuppal, mustárral, majonézzel tálaljuk.
elkészítés
A virslit megfőzzük. Amíg főnek, addig a kifliket középen kettévágjuk és szétnyitjuk, de vigyázunk, hogy nehogy kettétörjenek. Mikor kész, húzzuk le a virslik héját, és tegyük a kiflibe.
A következőkben elkészítjük a pirított hagymát. A hagymát felkockázzuk, és lisztbe forgatjuk. Tipp: egy zacskót töltsünk meg liszttel, és abba öntsük a felkockázott hagymát, majd rázzuk össze. Egy magasabb falú serpenyőbe öntsünk 2-3 centinyi olajat. Mikor felforrósodott szórjuk bele a lisztezett hagymakockákat. Figyeljünk arra, hogy a hagyma ússzon az olajban, ne a serpenyő alján legyen. Egyszerre ne rakjunk bele túl sokat. Szalvétát terítsünk egy tányérra, és arra szedjük ki, hogy kicsöpögjön belőle az olaj.
A csemegeuborkát gyaluljuk le.
Készítsük el a hotdogokat: a virslit tegyük a kiflikbe, és szórjuk meg a hagymával.
Mielőtt tálaljuk, be lehet tenni egy kicsit a mikroba vagy a sütőbe, hogy meleg legyen. Ízlés szerint lehet rá tenni csemegeuborkát. Ketchuppal, mustárral, majonézzel tálaljuk.
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata
Hozzászólások (3)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon!
http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata
Elkészítettem, elfogyott, finom volt!
Hű, ez nekem nagyon tetszik! Sort kerítek arra, hogy ezt elkészítsem! Szerintem egy vacsira tökéletes lehet!