Szabadtűz speciál Hollandiából a tengerpartról, grillezett osztrigával

A mostani Szabadtűz rendhagyó módon Hollandiából jelentkezik, méghozzá egy vendégvideó keretében. Rajongj Te is velünk együtt a tengerpartért, és annak ehető kincseiért!

A mostani Szabadtűz egy különleges kiadással jelentkezik Hollandiából, a tengerpartról. Kivételesen most nem Bodor Tamás kalauzol el Titeket a szabadtéri receptek világába, hanem Kiss Norbert Ádámfilmes ésgasztroújságíró, aki jó pár éve kiköltözött Hollandiába és jelenleg a We Are Morse atyja.

Ő pedig rajong a tengerért, a tengerpartért, és itt, a kagyló- és osztrigaexportról bőven híres Zeeland-on találkozott az ugyancsak régóta kinn élő Kányádi Tiborral, aki sous-chefként dolgozik a Restaurant Bentinck-ben. Az ő guide-olásával, együtt grillezik a tengerparton a frissen talált osztrigát, tengeri zöldek ágyán. A videó magáért beszél, legyen szó az álmok megvalósításáról vagy csak szimplán a puritán, de mégis fenséges ízekről.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Csókollak, böjt! - avagy szalonnás palacsinta a hóviharban, amiből egy falatot se ehettem

Címlapról ajánljuk

További cikkek

8 szemkápráztató szobanövény, ami hipp-hopp hatalmasra nő

Nem kell profinak lenned a kertészkedésben, és nem kell díjnyertes szobanövény-kollekcióval rendelkezned ahhoz, hogy életben tudd tartani a növényeidet. Szerencsére számos olyan fajta létezik, amely nem igényel szigorú gondozási tervet. Sőt, egy kis odafigyelés is elegendő nekik, hogy hipp-hopp megnőjenek!