beállítások törlése
alapanyag
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (8)

        juditz
        juditzsze, 2013-01-30 20:22

        Ma vettem egy darabot 680 ft volt.Kicsit sokallom,de nagyon szeretem

        Háromszéki Lilla
        Háromszéki Lillasze, 2013-01-30 20:17

        Szép Jó estét kívánok mindenkinek!
        Nekem volna egy kérdésem, : a gránátalma héja is felhasználható???
        Valami dereng mindha valahol régebben olvastam volna, hogy jó ha teát főzünk a gránátalma héjából, de nem vagyok bíztos benne jól emlékszem-e?
        Ha valaki többet tud erről, kérem vállaszolja meg Nekem.
        Előre is köszönöm szépen

        Boszee
        Boszeesze, 2012-02-08 08:54

        Én készséggel elhiszem hogy nagyon sületlen vagyok, de megmondaná nekem valaki, hogy akkor most melyik része is ehető a gránátalmának? A magja, a húsa, vagy mindkettő??? :-((

        petra
        petrasze, 2012-02-08 09:54

        Boszee,
        A mag körül van a gyümölcshús, és az egész mag (a hússal együtt) fogyasztható:-). El lehet ropogtatni a magokat (nem olyan kemény magokra kell gondolni, mint pl. a meggymag).

        h.jani
        h.janip, 2010-10-08 19:55

        A kedvenc gyümölcsöm.Finomabb,ha nagyobb méretü,abban nagyobb "szemek" vannak.Íze hasonló a ribizlihez.
        Már lehet kapni üdítö formájában is,elég finomak.

        kaddi
        kaddik, 2010-09-28 13:44

        ettem mar szaritott granatalmaszemeket is, nagyon finom az is. izre olyan hirtelen savanykas volt.