Valld be, hogy nassolsz, és nyerj!

Töltsd ki kérdőívünket a családi nassolási szokásokról, és nyerd meg ajándékcsomagjaink egyikét! (x)

Mindenki szokott nassolni. Az is, aki nem vallja be. Az édes ízt születésünktől fogva kedveljük, süteményekkel, desszertekkel kényeztetjük magunkat. A lényeg, hogy tudatosan, okosan, ésszel csináljuk, ne essünk áldozatul kívánósságunknak.

Most itt a soha vissza nem térő lehetőség, hogy nyerj nassolási szokásaid leleplezésével!

Vegyetek részt a NoSalty és a FrieslandCampina Hungária Zrt. közös játékában, és töltsétek ki a családi nassolási szokásokkal kapcsolatos kérdőívünket. A kitöltők között

10 karton Pöttyös Tejsütit sorsolunk ki!

Ha a teszt kitöltéséhez segítségre van szükségetek, fussátok át a D-vitamin jelentőségéről és a tudatos nassolási tippjeinkről szóló cikkeinket!

A válaszok beérkezését 2015. május 3-ig várjuk.

Kisorsoltuk a nyerteseket!

Gratulálunk a nyerteseknek, akiket e-mailben is értesítettünk!

  • Harmatiné Varga Erika
  • Mézes Józsefné
  • Palkó István
  • Lesti Judit
  • Dunai Rita
  • dr.Ördög Istvánné
  • Papp Nilla India
  • Kotulák Edit
  • Nagypál Margit
  • Wágner Viktória
Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!