Piaci rés betöltve: itt a CSILLÁMPOROS CAPPUCCINO, és többé semmi sem hiányzik az életedből, nézd!

Ha nem tudtad volna, mi hiányzik az életedből, megmondjuk: a csillámpórral szórt villogó-csillogó színes cappuccino.

Vélhetőleg a babaszínű csillámpónik, unikornisok és csillámporos sminkek rajongóinak kedvez elsősorban az az ausztrál kávézó, ami valamilyen furcsa indíttatásból elkezdte a csillámporos GLITTER COFFEE-k árusítását.

A hely neve Coffee By Di Bella, csillogós alkotásaik pedig egyre több socialmedia-visszhangot kapnak, nem véletlen. Gyakorlatilag az ilyen (szörnyűségekre - jaj) remek ötletekre találták ki az Instagram intézményét - ki ne akarná lefotózni ezt??

A mai geil, sokhabos-csokis-sütőtökös-fahéjas-karamellás akármilyen szóratos kávékreációk mellett ugyanis úgy fest, simán van létjogosultsága a csillámos kávénak is - hiába kapnak az oldszkúl, klasszik kávérajongók lassan az egész irányzattól sikítófrászt.

Nézd csak, így néz ki - kattintásra indul!

A csillám - ha önmagában nem lenne elég - a kávét állítólag bónuszként még krémesebbé teszi, sőt, a szádra is jut belőle szájfény gyanánt - win-win!

Ugyanúgy készül, mit a sima cappuccinok, pluszban pedig kerül bele az ehető glitterből, azaz csillámporból, amit kérhetsz gyémántos-szivárványos illetve arany változatban is.

Állítólag már Angliában is árulják, szóval várhatóan lassan a sarki speciality café-ban is elcsípheted, csak várd ki!

KATTints szépen a képre a videóért!

Ezeket olvastad már?

A kávézó Instagram-oldalát itt találjátok!

via;címlapfotó

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek