Mit főzzek ma? 2017. 11. 18. szombat

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma sütőtöklevest hoztunk báránysülttel és mákos sütivel.

LEVES

Sütőtökleves húsgombóccal

Recept itt!

Még több sütőtökkrémleves itt!

FŐÉTEL

Sült báránycomb a'la janettaylor

Recept itt!

Még több báránysült itt!

DESSZERT

Mákos-meggyes kocka Lizinka konyhájából

Recept itt!

Még több sütikocka itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek