Mit főzzek ma? 2016.10.25. kedd

Segíteni szeretnénk a naponta felmerülő, unásig ismételt "Mit főzzek ma?" kérdésben nektek, főzzetek/süssetek velünk!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal egy gyors gombás paradicsomlevest hoztunk, egy igazi szaftos tarját és joghurtos muffint, imádni fogjátok!

LEVES

Gombás paradicsomleves

A receptért KATT!

Még több levesért ide kattints!

FŐÉTEL

Amerikai szaftos tarja

A receptért KATT!

Még több húsételért itt nézz szét!

DESSZERT

Joghurtos-dzsemes muffin

A receptért KATT!

Még több muffint itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek