16 izgalmas köret a vasárnapi asztalra mindössze fél órán belül

Válogass finomabbnál finomabb receptötleteink közül! Másfajta fűszerezéssel, számunkra ismeretlen alapanyag bevonásával új ízvilágot teremthetünk a megszokott köretnek.

  1. 1.

    Hercegnő burgonya Smaragd konyhájából

  2. 2.

    Zöld rizs

  3. 3.

    Krumplipüré pinkben

  4. 4.

    Fahéjas sárgarépa

  5. 5.

    Spenótos-paradicsomos polenta

  6. 6.

    Juhtúrós puliszkagombóc fokhagymás tejföllel

  7. 7.

    Klasszikus burgonyapüré

  8. 8.

    Cukkiniköret serpenyőben

  9. 9.

    Édeskömény dinsztelve

  10. 10.

    Almás rizs curryvel

  11. 11.

    Zsemlegombóc másképp

  12. 12.

    Fűszeres-citromos sült brokkoli

  13. 13.

    Tiritarka rizs

  14. 14.

    Csőben sült puliszka

  15. 15.

    Citromos-fűszeres ceruzabab köret

  16. 16.

    Hagymás tört krumpli gasztronautától

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek