12 tunkolni való szaftos húsos ragu

Ha ódzkodsz a szárazabb húsos ételektől, a ragu való neked! Legyen benne tejszín, tejföl, zöldségek vagy sajt, készítsd, ahogy kedved tartja, és tunkolj!

  1. 1.

    Kelkáposztás paradicsomos csirkeragu gerslivel

  2. 2.

    Csirkecsíkok zöldbors mártásban

  3. 3.

    Esterházy csirkeragu

  4. 4.

    Csirkezúzaragu

  5. 5.

    Tejszínes-gombás borjúragu

  6. 6.

    Tárkonyos csirkeragu

  7. 7.

    Gumbo

  8. 8.

    Vörösboros marharagu Katharosz konyhájából

  9. 9.

    Okrás marharagu

  10. 10.

    Zöldborsós sertésragu Anditól

  11. 11.

    Gyömbéres csirkeragu

  12. 12.

    Mustáros-balzsamecetes marharagu

Címlapról ajánljuk

További cikkek