22 találat
22 találat
-
518 kcal
-
699 kcal
Klasszikus csülök pékné módra
-
509 kcal
Hot dog leveles tésztában
-
1648 kcal
Karácsonyi rögtön puha mézeskalács
-
652 kcal
Tésztasaláta Judit konyhájából
-
976 kcal
Diós-almás tekert
-
411 kcal
Tejfölös-galuskás gombaleves
-
383 kcal
Húsvéti pástétom
-
484 kcal
Márvány kuglóf Incilla konyhájából
-
889 kcal
Klasszikus kuglóf Szofikától
-
444 kcal
Csokoládétorta Renáta konyhájából
-
-
1073 kcal
Bejgli szelet
-
847 kcal
Ínyenc grízes tészta
-
1207 kcal
Mama kuglófja
-
894 kcal
Sonkás alagút
-
717 kcal
Tíz perces kuglóf
-
863 kcal
Meggyes habos
-
1240 kcal
Kakaós kalács 6. - koszorúban
-
605 kcal
Sajtos stangli
-
741 kcal
Kentucky csirke
-
895 kcal
Húsvéti fonottas kalács
További cikkek
3 recept segítségével megmutatjuk, hogy a jénai nem csak egy...
Biztos sokunk konyhájában lakik egy masszív, mégis törékenynek tűnő, sokszínűen bevethető, mégis unalmasnak ható, kiváló kulináris adottságokkal rendelkező, mégis gyakran lenézett üvegedény, amit jénainak hívnak. De mégis mik ezek a kettős érzések a tállal kapcsolatban, és hogyan lehetne őket eloszlatni? Talán a legjobb út a megismerés felé néhány egyszerű, de nagyszerű recepten keresztül vezet? Egy próbát mindenképpen megér!
3 retro desszert, amiért oda meg vissza voltunk gyerekként
A gyermekkor egy különleges időszak, ezekhez az évekhez erős emlékek fűznek mindannyiunkat. Főleg akkor, ha az evésről van szó: egyes receptek még ma is nosztalgikus boldogsággal töltik el a szívünk et. Utazzunk vissza az időben 3 desszerttel!
4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád
A levendula az egyik legnépszerűbb évelő növény itthon, amely feltűnő megjelenésének és jól ismert illatának köszönhetően megragadja a szemünket és az orrunkat is. Akad azonban néhány konyhai maradék, amivel még pompásabbá és erősebbé teheted ezt a kedvelt virágot.