Csumázz epret pofonegyszerűen!

Létezik egy technika, amellyel eszméletlenül egyszerűen szabadíthatod meg az epret a zöld levelektől és még mástól is. Mutatjuk!

Oké, a legegyszerűbb persze az, ha az ember fog egy vágódeszkát, meg egy kést, aztán levagdossa a végét. Ez igaz, de a tizedik után már fogy a türelmünk, nem fogunk olyan pontosan célozni, és a végén belevágunk az értékes gyümölcsbe, aztán többet dobunk ki, mint kellene. Van egy olyan módszer, amellyel nincs kukába kidobott finom eper és pénz. Csak egy erős,újrahasznosítható szívószálra van szükségünk, amit az eper alján át kell döfnünk, a tetején pedig kitolódik a zöld szárrész, és már kész is vagyunk. Ezzel egyrészt kicsumázzuk, másrészt az eper belsejét is kivájjuk, ami a legízetlenebb, sőt, néha kissé fás is, tehát két legyet ütünk egy csapásra!

Címlapról ajánljuk

Már az előszezonban is élénk Horvátország turizmusa

A magyar utazók körében igen népszerű Horvátország már most is bizsergő turisztikai életről számolhat be. A csodás tengerpartok és kiváló gasztronómia mellett az is vonzóvá teheti Horvátországot az utazók szemében, hogy az ország egyre nagyobb figyelmet fordít a fenntartható turizmusra.

Nosalty

További cikkek

7 recept, amiben használhatsz vaj helyett olajat

A főzéshez és sütéshez használt zsiradékok közül a vaj és az olaj a leggyakrabban bevetett: előbbi karakteresebb ízt ad, azonban borsos ára miatt mégsem tudunk belőle akkora mennyiségeket használni. Ezért gyakran olajra cseréljük, persze ez nem mindig lehetséges.