Valószínűleg most gyalázták meg a kávét! Te kipróbálnád az új őrületet?

A gasztronómiai iránt érdeklődő ember azt gondolná, már minden furcsaságot látott az életben, és nem érheti meglepetésként egy-egy fura ital vagy kaja. Tévedtem!

Tény, az avokádó egy finom és egészséges gyümölcs, jól mutat szendvicsen, salátában, vagy akár krémként elkészítve, de kávéspohárként? Egy ausztrál kávézó nem ódzkodott az újításoktól, és avokádóban szolgálja a lattét. Meglepő? Gusztustalan? Bizarr? Ki-ki döntse el…

Az avolatte névre hallgató különlegesség hatásai egyelőre nem ismertek. Nem tudni hogyan hat az avokádó a kávé ízére, ahogy azt sem, hogy lehet megfogni úgy a héjat, hogy ne öntsük le magunkat, vagy ne boruljon ki az egész az asztalra.

Annyi biztos, hogy az ital egyre népszerűbb az internetezők körében. Az Instagramot és a Twittert ellepték az #avolatte posztok.

Ezt láttad már...

Ezeket olvastad már?

Zölden jó: avokádó

Egy behűtött avokádókrém vagy saláta, ebben a melegben kívánni sem lehetne jobbat! De hogyan válaszd ki a legjobbat és mitől nem barnul meg majd?

Gréti
Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Tavaszi quiche-receptek

A quiche sokak receptrepertoárjában nem szerepel, ami nagy kár, ugyanis a francia pite kény és kedv szerint alakítható, igazítható mind a szezonhoz, mind a különböző igényekhez is. Jöjjön most pár tavaszi csoda!

Nosalty

További cikkek