Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Idén se hagyd ki a Gourmet Fesztivált!

Az év legnagyobb gasztro bulija kétség kívül a Gourmet Fesztivál. idén még az időjárás is kegyes hozzánk, úgyhogy minden kezdő és haladó gourmetnak a Millenárison a hely!

Az OTP Bank Gourmet fesztivál idén túllép a határain - szó szerint és képletesen is, hiszen idén először nem csak a hazai gasztronómiai nagyágyúi vonulnak fel, hanem a régió kiemelkedő tehetségei is szerepet kapnak az eseményen.

Példának okáért itt lesz Ana Ros, a szlovén Hisa Franko séfasszonya, akit a közelmúltban a világ legjobb női séfjének választottak, de végigkóstolhatunk egy nyolcfogásos menüt is, melyet Wojciech Modest Amaro, a varsói Atelier Amaro séfje prezentál. 

A hagyományokhoz híven idén is van tematika: a vállalkozó kedvű séfek eperrel és mangalicával készítettek különleges fogásokat. Mindezek mellett több kiállító is elhozta az ikonikusnak ítélt fogásait, így kedvünkre válogathatunk a megszokott és az új ízek között. Idén is több, mint 100 kiállító lesz, nem csak éttermek, de cukrászdák, borászatok, pálinka és sörfőzdék is képviseltetik magukat az eseményen. 

Az exkluzív programok mellett az Electrolux Gourmet workshopjain különleges, de otthon is prezentálható tippeket kapunk.

Itt találsz még több információt a Gourmet fesztiválról!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!