14 házi sajtkrém, amit jó vastagon kensz majd a kenyeredre

A fokhagymás, a fetás, a görög, a paprikás, a zöldfűszeres, a diós és a sárgarépás  -mindenféle sajtkrémet hoztunk a Ti receptjeitekből, válogassatok!

  1. 1.

    Görög sültpaprikás-fetakrém

  2. 2.

    Sárgarépás sajtkrém

  3. 3.

    Tojásos-snidlinges sajtkrém

  4. 4.

    Diós márványsajtkrém

  5. 5.

    Rokfort petrezselymesen

  6. 6.

    Sajtos szendvicskrém

  7. 7.

    Kéksajtos szendvicskrém

  8. 8.

    Fokhagymás krémsajt

  9. 9.

    "Elrontott" cottage-os kenegető

  10. 10.

    Savanyú uborkás-kapros házi krémsajt

  11. 11.

    Szárított paradicsom krém

  12. 12.

    Tormás obatzter

  13. 13.

    Brokkolis krémsajt

  14. 14.

    Bajor camembertkrém

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!