13+1 OLCSÓ pörkölt hó végére

Végletekig variálhatod: készítsd zöldségből, ha könnyedebbre vágysz, de egyszer-egyszer a sertéshús is beleférhet. Galuska vagy friss, ropogós kenyér kötelező mellé!

  1. 1.

    Zöldbabpörkölt orsókával

  2. 2.

    Csirkepörkölt Évi nénitől

  3. 3.

    Vörösboros csirkezúza-ragu

  4. 4.

    Borsós gombapaprikás Iluskától

  5. 5.

    Csirkepaprikás Márti konyhájából

  6. 6.

    Sertéspörkölt

  7. 7.

    Laskagombás paprikás csirke

  8. 8.

    Gombapörkölt kuszkusz körettel

  9. 9.

    Karfiolpaprikás

  10. 10.

    Zöldbabos-tejfölös sertéspörkölt

  11. 11.

    Gombapörkölt túrós nokedlivel

  12. 12.

    Tojásos cukkinipörkölt

  13. 13.

    Paprikás csirke nokedlivel

  14. 14.

    Lekváros gombapörkölt tejszínhabbal és túrós csipetkével

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek