Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egy bornak is lehet izgalmas története - borkóstolással egybekötött koncertek várnak a Sociétében

Május 9-től indul a Société Wine stories & Jazz. A beszélgetésekkel és koncerttel egybekötött borkóstolón hazai borászokat ismerhetünk meg a gyönyörű Société épületében. 
Csak Erdőbényén 12 borász van, akik nem beleszülettek a szakmába, nem borásznak tanultak, hanem életük egy pontján úgy döntöttek ezzel kezdenek foglalkozni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Société Budapest (@societebudapest) által megosztott bejegyzés,

 
A Société Talks mintájára május 9-én indul a Société Wine stories & Jazz beszélgetéssorozat, ahol a meghívott vendégek 3-3 bort fognak bemutatni, néhány izgalmas sztori kíséretében, amiből kiderül, mi vezette el őket a borkészítés útjára.
 
A bemutatott borokat természetesen meg is kóstolhatják az érdeklődők, amelyek mellé a Société séfjei hozzájuk illő falatokkal készülnek. És ha már a párosításokról van szó, a jazz sem hiányozhat: ezúttal a Krecsmáry – Molnár – Sági Trió fog zenélni a beszélgetés után. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Société Budapest (@societebudapest) által megosztott bejegyzés,

 
Sági Viktor többször megfordult már a Société Jazz Sessionjében, ezúttal pedig egy friss trió debütálással érkezik: Molnár Benczével (billentyű) gyakran áll együtt színpadra (Jazzbois, Amoeba), viszont Krecsmáry Zsolttal most fognak először együtt zenélni. Ahogyan Viktortól már megszokhatták a hallgatók, a kortárs jazz és urbánus, aszfaltszagú tánczenék leheletkönnyű elegyére lehet majd számítani tőlük, finom elektronikával meghintve.
 
További információk és jegyvásárlás a Société Budapest oldalán. 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!