Top 12 tavaszi húsétel

Egy tucat szuper ötlet tavaszias húsételekhez, melyekkel egy egész héten át élvezheted a várva várt évszak legjobb fogásait!

Ha minden igaz, akkor a héten végre itt a tavasz! A nehéz, télies ételeket ideje elfelejteni - legalábbis egy darabig - , helyette pedig jöhetnek a könnyed, tavaszias ízek, amelyekre már oly régóta vágyakozunk. Itt vannak a mi kedvenc receptjeink spenóttal, spárgával, brokkolival, és természetesen medvehagymával!

  1. 1.

    Borjúkaraj paprikakrémen, TAVASZI zödségekkel

  2. 2.

    Brokkolis-parajos marhafartő

  3. 3.

    Medvehagymás csirkemell fehérboros-tejszínes mártással

  4. 4.

    Kakukkfüves nyúlgerinc töltött burgonyával, tormamártással

  5. 5.

    Töltött dagadó Napfény és fűszertől

  6. 6.

    Spenótos serpenyős csirke

  7. 7.

    Medvehagymás-tejszínes csirkemell gnocchival

  8. 8.

    Pirított fokhagymás marha zöldspárgával

  9. 9.

    Tavaszi csirkeragu

  10. 10.

    Csirkecomb sajtos-spenótos töltelékkel

  11. 11.

    Spenótos-fetás csirke

  12. 12.

    Sült csirkemáj tejszínes parajlevéllel

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?