Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egy amerikai nő üvegszilánkokért cserébe ingyen ehetett 2 hétig - Hogy is van ez?

Egy floridai nő állítólag 10 különböző étteremben vetette be ugyanazt a trükköt, csak azért, hogy ingyen ételhez jusson.
Kapcsold be a biztonsági övet, mert rázós sztorit fogsz olvasni. A floridai Kaitlyn Murphy szeptemberben két héten keresztül 10, vagy annál is több étteremben is járt a Delray Beach-en és mindenkit átvert. Minden egyes alkalommal arra panaszkodott, hogy üvegszilánkot talált az ételében. Ilyenkor hatalmas bocsánatkérések közepette új ételt készítettek neki, természetesen teljesen ingyen. Voltak helyek, ahol még ajándékutalványt is adtak neki, nehogy feljelentést tegyen az üvegszilánk miatt.
 
 
Az átverés miatt több étteremben is teljesen összezavarodtak a dolgozók. Az Anthony Coal Fire Pizza nevű helyen nem értették az alkalmazottak, hogyan kerülhetett üvegdarab az ételbe. Azt bizonygatták a nőnek, hogy a munkaterületen - ahol az ételek készülnek - nincsen semmilyen üvegtárgy.
 

A Bono B-B-Q és Grillnél egy csirkeszárnyban "talált" üvegdarabot a floridai betyár, ezért 100 dollár értékű csirkeszárny landolt a kukában. 

 
Murphyt azután kapták el, hogy Carra Crehan, a Carmela's Brick Oven Pizza menedzsere megosztotta Facebookon az esetet. Ebben a pizzázóban azt állította a csaló, hogy a csirkéjében talált üveg megvágta a száját. "Úgy gondoltam, meg kell osztanom az  emberekkel ezt a furcsaságot, nehogy mással is megtörténjen" - mondta Crehan az NBC-nek.
 

Miután a Facebookra felkerült Crehan posztja, az eset - stílusosan - szemet szúrt a helyi rendőri szerveknek. Látták, hogy több étterem is hasonló esetről számol be a közösségi médiában, ezért a rendőrség is megosztott egy képet a bűnözőről, aki rövidesen fel is adta magát. Itt van az üvegszilánkos bandita:

 
 

,,A hölgy csak egyetlen hibát vétett. Sok városi étterem tulajdonosa és dolgozói ismerik egymást, így beszéltek egymásnak az esetről" - mondta az egyik rendőr a helyi TV-nek. 

Bár sajnálom az éttermeket, akiknek kellemetlenséget okozott, de azt kell hogy mondjam, belevaló csaj vagy Kaitlyn Murphy!

 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!