hozzászólások

leírás

A karamell pirított cukor, melyet víz hozzáadásával készítenek. A cukor, minél inkább pirítják, annál jobban veszít édességéből, s annál sötétebb barna színűvé válik. A karamell öntethez (vagy mártáshoz, szószhoz), tejet vagy még inkább tejszínt is használnak. Ettől az eredmény lágyabb, krémesebb lesz. A karamell öntet hűvösben ugyanúgy csaknem szilárdra dermed, mint a karamell, újramelegítéssel folyósítható. Süteményekhez, fagylaltokhoz, pudingokhoz használják.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

Karamell öntet alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!