TOP 5 nemzeti színű étel

Nyakunkon a tavasz, és itt a nemzeti ünnep is. Ebből az alkalomból érdemes lehet könnyedebb, piros-fehér-zöld színekbe öltözött ételeket fogyasztani.

Nemrégiben egy reklámügynökség nemzeti zászlókat rakott ki hagyományos alapanyagokból, mi most összegyűjtöttünk öt olyan ételt a nagyvilágból, amelyet a magyar zászló színei dominálnak. Figyeltünk arra, hogy könnyedebb, és a kimerült tavaszi vitaminkészleteinket feltöltő fogásokat válogassunk ki, és így varázsoljuk a március 15-ét ötletesebbé és egészségesebbé egyaránt.

  1. 1.

    Grillezett diós füstölt gomolya

  2. 2.

    Kecskesajtos-paradicsomos párnácskák

  3. 3.

    Töltött sült paradicsom

  4. 4.

    Insalata caprese

  5. 5.

    Kecskesajtos-zöldséges hússal töltött cukkini

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk