Mit főzzek ma? 2016.12.23. péntek

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal krémes négysajtos levest kínálunk egy igazán finom és gyors főzelékkel és fahéjas-almás gofrival - mind gyors fogás, hogy legyen időd a készülődésre :)

LEVES

Négysajtos leves

Recept itt!

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Igazán finom főzelék

Recept itt!

Még több főzelék itt!

DESSZERT

Almás-fahéjas gofri

Recept itt!

Még több palacsinta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk