Mit főzzek ma? 2016.10.19. szerda

Segíteni szeretnénk a naponta felmerülő, unásig ismételt "Mit főzzek ma?" kérdésben nektek, főzzetek/süssetek velünk!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal egy sárgarépás-tejszínes karfiollevest ajánlunk tejfölös csirkével és szélesmetélttel, majd egy gyors túrós sütit!

LEVES

Sárgarépás karfiolleves tejszínnel

A receptért KATT!

Még több levesért ide kattints!

FŐÉTEL

Tejfölös csirke

A receptért KATT!

Még több húsételért ide kattints!

DESSZERT

Gyors túrós-joghurtos süti

A receptért KATT!

Még több édes sütiért ide kattints!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek