Mit főzzek ma? 2016.10.14. péntek

Segíteni szeretnénk a naponta felmerülő, unásig ismételt "Mit főzzek ma?" kérdésben nektek, főzzetek/süssetek velünk!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal selymes zellerkrémlevest, kedvenc kínai büfés fogásotokat, a szezámmagos csirkét és egy csodás almás palacsintát ajánlunk!

LEVES:

Petrezselymes zellerkrémleves

A receptért KATT!

Még több levesért itt nézz szét!

FŐÉTEL:

Kínai szezámmagos csirke

A receptért KATT!

Még több husiért itt nézz szét!

DESSZERT:

Almás palacsinta

A receptért KATT!

Még több palacsintáért itt nézz szét!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk