Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Menő amerikai gyorsétterem-lánc jöhet Magyarországra

A világ harmadik legnagyobb pizzérialánca, a Little Caesars elérkezettnek látja az időt magyarországi expanziója megkezdéséhez.

A Little Caesars egy családi étteremként indult 1959-ben az Egyesült Államokban. Ma a márka egyet jelent a világ harmadik legnagyobb pizzérialáncával, amely jelen van az USA összes államában és világszerte további 20 országban. Hazai piacán sorban kilencszer választották meg az amerikai gyorsétteremláncok között a legjobb ár-érték arányt kínáló hálózatnak – írja cikkében a franchising.hu.

A Little Caesars most izgatottan tekint az európai terjeszkedésre, melynek keretében Magyarországon és Lengyelországban alakítana ki zászlóshajó egységeket az étteremlánc, és kezdte meg franchise partnerek toborzását.

Hazánkhoz legközelebb jelenleg Törökországban találunk Little Caesars pizzériát, ahol a márka óriási népszerűségnek örvend. A hálózat (melynek egységei 90 százalékban franchise rendszerben üzemelnek) olyan franchise partnereket keres Magyarországon cégek, vállalkozók személyében, akik bevezetnék a márkát – Európában elsőként – a magyar piacra.

Aki szeretne Little Caesars franchise-éttermet nyitni, annak az első egységért 20 ezer dollárt kell fizetnie, a továbbiakért pedig 15 ezret. A vállalatnak a forgalom 6 százalékát kell leadni.

A lánc már meglévő és átalakulni hajlandó éttermek, pizzériák jelentkezésére is nyitott.

Ez is érdekelhet!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!