9 masszív és tartalmas leves, amit megköszön majd a gyomrod

Egy kiadós, zsíros, húsos, zöldséges leves másnapos gyomorra - vagy szimplán nagyon éhesen és korgó hassal - a tökéletes mentőöv. Jöjjön pár, amit mi válogattunk nektek!

  1. 1.

    Füstölthúsos burgonyaleves

  2. 2.

    Tárkonyos-gombás pulykaraguleves

  3. 3.

    Vöröslencseleves kolbász-chipsszel

  4. 4.

    Téli minestrone Anna konyhájából

  5. 5.

    Zöldbableves sertéshússal

  6. 6.

    Póréhagymaleves - nagyon gazdagon

  7. 7.

    Tárkonyos pulykaraguleves

  8. 8.

    Alföldi raguleves Sylvia Gasztro Angyal konyhájából

  9. 9.

    Mexikói leves gombával, virslivel

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk