7 csodás babapiskótás sütemény, mely nem igényli a sütőt
Vannak olyan napok, amikor egyszerűen képtelenek vagyunk bekapcsolni a sütőt. Ilyenkor jön jól egy finom babapiskótás sütemény, melyet nem kell sütni.
NosaltyVannak olyan napok, amikor egyszerűen képtelenek vagyunk bekapcsolni a sütőt. Ilyenkor jön jól egy finom babapiskótás sütemény, melyet nem kell sütni.
NosaltyA tunkolás művészetét a legtöbbször a húsos raguknak és pörkölteknek tartjuk fenn, pedig megannyi olyan zöldségragu akad, amiben szintén nagy élmény megfürdetni egy szelet kenyeret. Például az alábbiakban.
NosaltyNagyon-nagyon finom, mutatós és nem túl bonyolult főételekkel bombázunk titeket, hogy ihletet kapjatok, melyik legyen az ebéd anyák napjára.
NosaltyLevesnek egy gazdag palóc jöjjön indításnak, aztán egy sajtos-sonkás, szintén laktató főétellel folytatjuk, a millió dolláros kérdés pedig: marad-e hely a piskótakockának?
NosaltyA jóidő apró, zsenge és zöld sztárja, a magyar konyha elengedhetetlen alapanyaga, a nosztalgikus nyári fejtegetések alanya. Reméljük, mindenki rájött, hogy melyik hüvelyesről van szó: igen, a zöldborsóról! Fogtuk az idei első friss termést, és nem megszokott módon pesztót készítettünk belőle. Bár az ötlet elsőre merésznek tűnhet, mégis muszáj lesz kipróbálnod otthon.
Kristyán FanniA pankomorzsa az utóbbi években igen nagy népszerűségre tett szert, ami gyakran oda vezet, hogy olyan ételekben is használjuk, ahol amúgy abszolút nem kéne. Nézzünk erre pár példát!
Lakos BenedekEgy XI. kerületi Reál helyén nyílik nemsokára Magyarország eddigi legnagyobb alapterületű Aldi diszkontlánca, a felújított épületben pedig környezetbarát technológiai megoldásokat alkalmaznak majd.
NosaltyMégis mit lehetne mondani a citromfacsarásról? Nagyon is sokat, hiszen napi tippünkben egy újabb trükköt hoztunk, amivel még könnyebb és hatékonyabb lesz a citromfacsarás!
Szász NóriBlaha környéke, kora délután, masszív éhség. A gyorséttermeket kilőnénk, mégis valami sebtében elkészülő és laktató ételre lenne szükség. Így jutottunk el először a Nokedlish-be, aztán még egyszer és még egyszer…
Pákozdi NóraUgyan paradicsomot egész évben kaphatunk a boltokban, az igazán ízes, lédús, egyszóval tökéletes termény ideje csak nyáron érkezik el. Erre még mindig várnunk kell egy kicsit – aki nagyon nem bírja, „csaljon” az alábbi ízfokozókkal.
Lakos BenedekSokan ódzkodnak a különböző töltött zöldségektől, így a töltött padlizsántól is, amely averziónak gyakran egy negatív múltbéli élmény adja az alapját – nézzünk hát most pár trükköt, ami a jövőben segít majd kikövezni az utat a fogás megkedvelése felé.
Lakos BenedekItt az ideje, hogy megdolgoztasd egy kicsit az agyadat egy szuper képrejtvénnyel! Ezúttal egy részletre vagyunk kiváncsiak. Találd meg, mi nem stimmel a képen!
NosaltyA Szentkirályi Magyarország az elsők között kezdte meg a DRS (Deposit Return System), vagyis a kötelező visszaváltási rendszer szerinti italcsomagolások gyártását és értékesítését. Milyen út vezetett idáig? Erre is választ ad a vállalat.
NosaltyKevés bosszantóbb dolog létezik annál, amikor már előttünk gőzölög a vacsoránk, amihez csak a savanyúság hiányzik, viszont nem tudunk hozzájutni, mert nem nyílik ki a befőttesüveg, akárhogy is próbálkozunk. Otthon Tippünkben mutatunk néhány praktikát, hogy tutira ki tudd bontani.
Szabó AnnaVannak olyan napok, amikor egyszerűen képtelenek vagyunk bekapcsolni a sütőt. Ilyenkor jön jól egy finom babapiskótás sütemény, melyet nem kell sütni.
NosaltyA tunkolás művészetét a legtöbbször a húsos raguknak és pörkölteknek tartjuk fenn, pedig megannyi olyan zöldségragu akad, amiben szintén nagy élmény megfürdetni egy szelet kenyeret. Például az alábbiakban.
NosaltyNagyon-nagyon finom, mutatós és nem túl bonyolult főételekkel bombázunk titeket, hogy ihletet kapjatok, melyik legyen az ebéd anyák napjára.
NosaltyItt az ideje, hogy megdolgoztasd egy kicsit az agyadat egy szuper képrejtvénnyel! Ezúttal egy részletre vagyunk kiváncsiak. Találd meg, mi nem stimmel a képen!
Vannak olyan napok, amikor egyszerűen képtelenek vagyunk bekapcsolni a sütőt. Ilyenkor jön jól egy finom babapiskótás sütemény, melyet nem kell sütni.
A tunkolás művészetét a legtöbbször a húsos raguknak és pörkölteknek tartjuk fenn, pedig megannyi olyan zöldségragu akad, amiben szintén nagy élmény megfürdetni egy szelet kenyeret. Például az alábbiakban.