Család

A korai zsenge zöldborsóból készült a késői tavasz legjobb pesztója

A jóidő apró, zsenge és zöld sztárja, a magyar konyha elengedhetetlen alapanyaga, a nosztalgikus nyári fejtegetések alanya. Reméljük, mindenki rájött, hogy melyik hüvelyesről van szó: igen, a zöldborsóról! Fogtuk az idei első friss termést, és nem megszokott módon pesztót készítettünk belőle. Bár az ötlet elsőre merésznek tűnhet, mégis muszáj lesz kipróbálnod otthon.

Kristyán Fanni

6 tipp a tényleg finom töltött padlizsánhoz

Sokan ódzkodnak a különböző töltött zöldségektől, így a töltött padlizsántól is, amely averziónak gyakran egy negatív múltbéli élmény adja az alapját – nézzünk hát most pár trükköt, ami a jövőben segít majd kikövezni az utat a fogás megkedvelése felé.

Lakos Benedek

7 meglepő módszer a makacs befőttesüvegek kinyitásához

Kevés bosszantóbb dolog létezik annál, amikor már előttünk gőzölög a vacsoránk, amihez csak a savanyúság hiányzik, viszont nem tudunk hozzájutni, mert nem nyílik ki a befőttesüveg, akárhogy is próbálkozunk. Otthon Tippünkben mutatunk néhány praktikát, hogy tutira ki tudd bontani.

Szabó Anna

Címlapról ajánljuk

További cikkek